Image-ID: masma41088

Spar tid med Johnér
Lad dette blive året, hvor du skipper unødvendige arbejdsopgaver og forenkler arbejdet med jeres billedkommunikation! Hvis du anvender billeder fra Johnér Bildbyrå, så gør vi faktisk en del af arbejdet for dig!

Image-ID: ima192881

7 måder, hvorpå Johnér sparer tid for dig

1. Vi udvælger billeder, der passer i Danmark og de nordiske nabolande
Har du fået nok at bruge en masse tid på at søge i store arkiver efter passende billeder, der ikke føles "alt for amerikanske"? Brug Johnér i stedet for. Vores billeder er især udvalgt pga. deres skandinaviske billedsprog, og fordi de passer i Danmark og i det øvrige Norden.

2. Vi udvælger de bedste
Vores billedredaktører er desuden særdeles omhyggelige i deres udvælgelse, så hos os finder du hurtigt det, du søger efter, uden at du behøver at gennempløje en masse billeder, der ikke holder målene.

3. Vi er altid lige i nærheden
Hvis du behøver hjælp eller vil have fat i os, skal det være hurtigt og nemt. Vi er altid tilgængelige via chatten på johner.dk i kontortiden, og vores kunder plejer at rose os for vores hurtige og personlige kundeservice.

4. Vi hjælper dig med at søge effektivt
Leder du efter et bestemt billede, som ikke findes i vores billedarkiv? Kontakt os venligst. Hvis flere personer kunne have gavn af det manglende billedtema, arrangerer vores produktionsteam gerne et fotoshoot for at supplere vores billedarkiv. Praktisk, ikke sandt?

5. Vi lytter til dine ønsker
Føler du dig usikker på, hvilke søgeord du skal benytte for at finde de rigtige billeder? Kontakt os på info@johner.se så sørger vi for, at du får hjælp til at blive mere effektiv i din billedsøgning. Og hvis du sidder fast i din billedsøgning på et tidspunkt i fremtiden, kan du altid kontakte vores billedredaktører, som har tjek på vores billedarkiv, for at få mere hjælp.

6. Vi tager os af det juridiske
Hvis du bruger vores billeder, så har vi klaret det kedelige parpirarbejde og taget hånd om det juridiske. For os er det indlysende, at alle billeder skal være godkendt i henhold til GDPR.

7. Vi tilbyder pakkeløsninger og abonnement
Vores enkle prismodeller med pakker og abonnement gør det enkelt at købe billeder. Hvis du vælger at købe abonnement, får alle i dit team desuden adgang til billederne, hvilket letter jeres arbejde.