close

Fleksible billedløsninger til fleksible behov

Hvordan ser dit behov ud?

Uanset om du har behov for ét billede eller hundrede, har vi en løsning til en god pris! Hos os finder du hurtigt de billeder, du har brug for, uden at skulle pløje en masse billeder igennem, der ikke fungerer eller holder målene.


Vores billeder kommunikerer med ægte følelser og udtryk. Billeder taler deres eget sprog, og rigtigt gode billeder taler for sig selv og fremfører dit budskab stærkere end noget andet. Vores store billedbank bliver konstant fyldt op med højkvalitative billeder skabt af nogle af de bedste, nordiske fotografer. De tåler at blive anvendt i alle sammenhænge, og du mærker hurtigt, at rigtigt gode billeder betyder en forskel i din kommunikation.


Kvalitet i alt, hvad vi gør

Selvfølgelig er billedets komposition, og hvordan det kommunikerer med betragteren vigtigt, når man taler om kvalitet. Det er jo dér, det begynder. Men for os handler det også om så meget andet:


 • At billedfilen holder højeste kvalitet: maksimal information tilpasset det bedste tryk eller fx retinaskærme – samt at det er tilgængeligt i høj opløsning (100 MB).
 • At den juridiske kvalitet er i top: så du som kunde altid ved, at billedet har alle nødvendige godkendelser fra modeller og for afbilledede ejendomme. For maksimal tryghed kan du bestille en specifik tilladelse for lige præcis din udgivelse.
 • Vi ved, hvordan billedet tidligere har været anvendt. På den måde kan du vide, at ingen af dine konkurrenter anvender det samme billede som din virksomhed.
 • Vi har højeste kreditværdighed. Det er trygt at handle hos os.
 • Vi har en højt rost kundeservice. Læs gerne, hvad vores kunder synes om os.

Vi vil meget gerne have kontakt

Undertiden har du brug for mere end en søgeside på internettet. I så fald skal du vide, at vi hellere end gerne hjælper dig med at finde de billeder, du søger efter. Gratis selvfølgelig.Vi arbejder med arkivet til dagligt og kender det bedre end vores egen bukselomme, så du er velkommen til at teste vores evne til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at kontakte os for at få prisoplysninger eller hvis du har andre spørgsmål om billeder.Reception

Telefonnummer: +46 8 644 83 30

E-post: info@johner.seVores sælgere


Hvad vores kunder mener?

Johnér-billeder – en succeshistorie for vores kunder

Tusindvis af store og små virksomheder, reklamebureauer, marketingafdelinger og myndigheder i hele verden anvender billeder fra Johnér igen og igen. Billedsproget er velkendt og har i lang tid været den visuelle formidler i hundredtusindvis af succesfulde kampagner.


Billeder fra Johnér skaber en afgørende forskel, når det gælder at skabe opmærksomhed om de budskaber, som de formidler. Men vores fotografer er også nogle af de bedste i Sverige til at skabe billeder med en ægte og naturlig følelse i kombination med det helt særlige skandinaviske lys!


De bedste referencer er altid dem, der kommer direkte fra kunderne

Læs mere om, hvad kunder, der har handlet med os for nyligt, mener.


Meget professionel og hjælpsom behandling. Det føles trygt at arbejde med Johnér. Servicen er på topniveau, og jeg får tydelig og hurtig hjælp. Billederne er vi meget tilfredse med, fordi de virkelig repræsenterer vores budskab.
Pia G.

Ualmindelig stort (og godt) udvalg af billeder, der lige er os hér i Norden. Enkle søgninger, hurtig købsproces og rigtig god respons på spørgsmål. Svært at gøre det bedre end det hér.
Lars W.

Vi er vældigt tilfredse med behandlingen hos Johnér helt fra begyndelsen. Vi har købt billedrettigheder til et stort studie, som vi åbner snart (informationsmateriale, hjemmeside osv.). Al kontakt med Johnér, uanset om det er via telefon eller mail, har vi været fuldt tilfredse med. De er hurtige til at svare og meget hjælpsomme!
Hanna N.

Meget positivt indtryk. Fik hjælp til mine billedbestillinger lige med det samme. Professionelle svar på mine spørgsmål om størrelser og rettigheder på de forskellige aftaletyper.
Anna H.

Johnér er et smidigt billedbureau med en web, der er enkel at anvende. Jeg bruger Johnér, fordi de har mange billeder, der på en måde føles hverdagsagtige og ægte.
Daniel B.

Hurtige og professionelle. Direkte kontakt på mail og telefon. Har købt billeder mhp. markedsføringformål med billedaftale til brug for både print og digitalt. Gode kvalitetsbilleder. Perfekt, når det skal føles ægte, personligt og nordisk.
Joakim C.

Ofte stillede spørgsmål

Söktips – fritextsökning

 

 • Uteslut sökord med hjälp av (-)
 • Uteslut bilder med ett specifikt innehåll genom att skriva ett minustecken framför ett ord. Ex: kvinna -ögonkontakt
 • Ordkombinationer bör sättas inom citationstecken (" ")
 • Med ordkombinationer menas ord som har satts ihop till ett fast uttryck. Ex: ”Stockholms skärgård” ”vit bakgrund” ”hand i hand” "New York"
 • Kombinera sökord med hjälp av mellanslag, plustecken (+) eller kommatecken (,)
 • Nedanstående sökningar generar alltså samma resultat. Ex. blomma utomhus barn eller blomma + utomhus + barn eller blomma, utomhus, barn.
 • Sök på bildnummer i fritextfältet
 • Vet du redan bildnumret på den bild du söker kan du mata in numret i fältet för fritextsökning.
 • Glöm inte att börja med de inledande bokstäverna.

Om Album

Med funktionen ”album” får du ett verktyg i jakten på de rätta bilderna, du hittar funktionen med den blå pilen i vänsterkanten av webbfönstret. Du döper valfritt olika album som du sedan fyller med de skissbilder du vill. Du kan arbeta med ett stort antal album samtidigt. Du kan skriva kommentarer till bilderna. Du kan maila album till kollegor och kunder för att få deras synpunkter på urvalen.

För att lägga till en bild i ett album klickar du på denna symbol under bilden. Då läggs bilden till i det album som är aktiv, dvs. den som du senast jobbade med. Annars väljer du rätt album i drop-menyn.

För att kunna använda album behöver du vara inloggad. Om du inte har användarnamn och lösenord, klicka här för att registrera dig.