Pakker-billigere når du køber mere end ét billede!

Har du brug for mere end ét billede, det er billigere at købe en pakke! Der er tre størrelser at vælge imellem, og du kan straks begynde at fylde dem med billeder, som du har tilføjet en pakke til din indkøbsvogn.

Du administrerer nemt din pakke ved at klikke på paketfliken i venstre, træk og slip billeder fra billedlisten til de ledige pladser. Så snart du har checket ud ved kassen aktiverer funktionen download og du downloade billederne ved at klikke på nedladdninssymbolen. Du har et helt år og ubegrænset downloads til at hente billeder.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har brug for hjælp, vi er placeret på chat eller via telefon og mail evt. her nedenfor finder du alle mulighederne med priser og hvor meget du spare på at vælge en pakke.

Vores pakker fås i tre størrelser

Pakke med 5 billeder
add_shopping_cart Læg i kundevogn
Pakke med 10 billeder
add_shopping_cart Læg i kundevogn
Pakke med 25 billeder
add_shopping_cart Læg i kundevogn

Du kan købe flere pakker af forskellige størrelser på samme tid og du navngive dem, så du kan nemt holde styr på dem under paketfliken. Billederne er RF (Royalty frie) så du kan bruge billederne og igen, at hvad du vil og så længe du ønsker!

Download funktion er aktiv for en fuld år fra datoen for køb, og pakker, der er blevet inaktive forbliver så du kan se indholdet, så længe kontoen er aktiv.

Abonnementstjenester

Med vores forskellige abonnementstjenester har du altid adgang til gode billeder at hente, når du har brug for dem! Billederne kan frit benytte hvordan, hvornår og til hvad du vil i løbet af tid dit abonnement er aktivt.

Vores abonnementer fås i tre størrelser

Johnér 100 RF billeder/år
Medium 3 990 Kr/mån
Superhigh 7490 Kr/mån

Gem op til 31 600 Kr/mån i forhold til enhed pris 1 år licens
Johnér 200 RF billeder/år Medium 6 590 Kr/mån
Superhigh 12 990 Kr/mån

Gem op til 64 800 Kr/mån i forhold til enhed pris 1 år licens
Johnér 300 RF billeder/år Medium 7 390 Kr/mån
Superhigh 17 490 Kr/mån

Gem op til 100 000 Kr/mån i forhold til enhed pris 1 år licens

Kontakt os hvis du er interesseret i nogen af vores abonnementstjenester!

Vi vil hjælpe dig straks i kontortiden og du kan begynde at downloade dine fotos umiddelbart, kombinere med vores arkivbilleder service. Billedbanken er inkluderet gratis med køb af Johnér 300 abonnementer.

Tale med vores salgs team og de vil hjælpe dig med at vælge og starte op tjenester der passer til dine behov!

Hvis du vil ikke finde en service der passer til dine behov, kontakt os og vi vil hjælpe dig med det samme!