Per-Magnus Persson in action
Per Magnus Persson in action.
Må vi præsentere: Per Magnus Persson
Per Magnus Persson har været med hos Johnér fra starten, og han vil fortsat være én af vores mest fremtrædende fotografer. Ifølge ham selv er hans foretrukne motiver mennesker, stilleben og interiør, men de af os, der betragter hans billeder udefra, vil mere beskrive dem som skildringer af det gode liv. Eller billeder, som får os til at længes væk.

Som 24-årig var Per Magnus Persson assistent hos selveste Irving Penn i New York. Noget af det vigtigste, han lærte i den tid, var, at man altid nøje skal forberede sig inden opgaven. Og herefter tage dagen med et smil.
Per Magnus fortæller om sine oplevelser i Irving Penns Studio i New York:
"Vi skulle fotografere et portræt af skuespilleren Donald Sutherland. Og mr. Penn og mr. Sutherlands stylist diskuterede derfor frisuren. Penn ønskede klart en vildere stil, mens stylisten kun ville have et velordnet, velplejet og smukt look. Penn rodede op i håret, hvilket fik stylisten til at skynde sig over med kammen for igen at sætte håret snorlige og pænt. Men til sidst vandt Penn den noget ulige kamp om Sutherlands lokker - nu med den lidt trætte skuespiller ved hans side. Så resultatet blev altså et billede med et pjusket look i Vogue."
Vi har sammensat et udvalg af nogle af vores foretrukne billeder, som Per Magnus har taget. Klik på et af billederne herunder, så ser du hele billedvalget.